Створення вакансії ↴

Для того, щоб створити вакансію у вкладці “Вакансії” – натисніть на синю кнопку “Додати вакансію” в правому верхньому кутку екрана. Далі, заповніть інформацію про вакансію та етапи, якими проходитимуть кандидати.

Заповнення основної інформації

У блоці “Основна інформація” вкажіть назву вакансії, простір, до якого вона належить, а також користувачів системи, які матимуть вплив на наймання кандидатів, у полях “Рекрутери вакансії” та “Менеджери вакансії“.

Зверніть увагу: тут також є можливість прикріплювати створені та схвалені раніше заявки (Див. Заявки). Це дасть змогу з’єднувати безліч однотипних заявок з однією вакансією.

У блоці “Локація” заповніть інформацію про місцезнаходження офісу. У разі відсутності конкретної локації (наприклад, для віддаленої роботи) увімкніть перемикач “Без локації“.

Далі, введіть решту інформації про вакансію. У вас є можливість вручну внести всю необхідну інформацію або ви можете натиснути на кнопку “Скопіювати дані з заявки” і вибрати необхідну заявку. У такому разі всі заповнені поля прикріпленої вами заявки будуть скопійовані у вакансію.

Якщо у вас немає відповідної заявки або ви просто хочете написати опис позиції самостійно, не вмикайте перемикач “Копіювати дані з заявки”. Замість цього заповніть усі поля вручну. У блоці “Основна інформація” ви можете вибрати потрібні теги в полі “Навички” для зручнішого пошуку заявок.

У полях “Зарплата” і “Зарплата на випробувальний термін” є перемикач, який за замовчуванням встановлений у параметрі “Фіксована заробітна плата“. Ви можете змінити його і встановити бажаний діапазон зарплати (від і до). Крім того, ви можете вказати інформацію про зарплату, вибравши зарплатний період (за годину, місяць, рік) і написавши коментар до зарплати.

Крім того, ви можете заповнити додаткову інформацію, яка є необов’язковою до заповнення, але допоможе рекрутеру у створенні профілю вакансії. Ви також можете прикріпити файли до заявки, наприклад, тестове завдання, у таких форматах:

  • doc;
  • docx;
  • odt;
  • pdf;
  • jpg;
  • jpeg.

Якщо ваш файл має інший формат, скористайтеся онлайн конвертером файлів для конвертації у відповідний формат.