Етапи найму ↴

Див. Налаштування етапів найму

На останньому етапі створення вакансії, вам необхідно створити етапи найму або використати вже наявний шаблон.

Для того, щоб використати вже наявний для вашої компанії шаблон етапів, увімкніть перемикач “Використати шаблон” і виберіть необхідний зі списку запропонованих. Після цього, він відобразиться внизу. Вам залишиться тільки вибрати користувачів, відповідальних за етапи та дії. 

Якщо обраний вами шаблон є воронкою найму, ви побачите попереджувальне повідомлення про те, що в такому шаблоні ви не можете редагувати етапи та дії, а тільки обирати користувачів, відповідальних за етапи та дії.

Також зверніть увагу на те, що якщо ви збережете вакансію в чернетку, шаблон не буде прикріплено і потрібно буде обрати його заново.

Якщо ви створюєте етапи найму самостійно, варто враховувати, що вони можуть відрізнятися від етапів інших рекрутерів, якщо вони використовували інший шаблон. (Див. Додавання етапів найму)

За кожен етап і дію є відповідальні користувачі, яких необхідно призначити. Якщо користувача не призначено відповідальним, він не зможе виконувати дії та ухвалювати рішення щодо кандидата. Див. Відповідальні за дії та етапи.

Відповідальний за кандидата буде автоматично доданий відповідальним за етап та дії на етапі, якщо не був обраний чекбокс “Не додавати відповідального за кандидата автоматично”

Після того, як ви заповнили всю інформацію – натисніть на кнопку “Зберегти“, щоб створити вакансію або “Зберегти в чернетку“, що розташовані в правому верхньому кутку. В останньому випадку, чернетку буде видно тільки вам. Ви можете редагувати або опублікувати її в будь-який час.

Щойно ви зберегли вакансію – вона з’явиться в загальному списку в блоці “Вакансії“.

Ви можете переглянути етапи найму, не заходячи на сторінку редагування вакансії. Для цього відкрийте вакансію, і праворуч у вкладці “Огляд” ви побачите етапи найму, які можна розгорнути, щоб отримати більш детальну інформацію про дії та відповідальних користувачів.