Додавання шаблону ↴

Для того, щоб створити шаблон у блоці “Етапи найму” натисніть на синю кнопку “Додати шаблон” у правому верхньому кутку екрана.

Вкажіть назву шаблону, компанію для якої він додається та за бажанням додаткову інформацію щодо шаблону.

Також, ви можете вказати, чи цей шаблон є воронкою найму. Дана опція дозволяє формувати звіт “Воронка найму“, якщо до ваших вакансій прикріплений такий шаблон етапів найму.

Зверніть увагу, що:

  1. Якщо ви зробите шаблон воронкою найму, то при додаванні вакансії із застосуванням шаблону воронки найму подальше редагування налаштувань етапів найму буде недоступним. Можливість налаштування відповідальних за етапи та дії залишається незмінною.
  2. Якщо до такого шаблону прикріплена хоча б одна вакансія або проходження, видалити його неможливо. Також, якщо шаблон-воронка не прикріплений до вакансії, але прикріплений до проходження, його неможливо видалити.

Далі, необхідно налаштувати власне етапи найму. Ви можете додавати та видаляти етапи, а також редагувати їхні назви, ліміт часу та опис.

Зверніть увагу: перший і останній етап завжди незмінні, їх не можна видалити або поміняти типи етапів. Але ви можете змінити їхню назву, ліміт часу й опис, натиснувши на іконку поруч із назвою етапу.

Ви можете додавати різні дії до кожного етапу, наприклад:

  – подія;

коментар;

форма;

завдання;

оцінка.

Ви також можете змінити положення дії на етапі, натиснувши на стрілки “Вгору” або “Вниз” у картці дії