Відображення активності

Після того, як користувач здійснив одну з таких дій:

  • Вхід у систему;
  • Вихід із системи;
  • Додавання сутності;
  • Видалення сутності;
  • Редагування сутності

система записує активність за цією дією, яка потім відображається в блоці “Активність”, а також у профілі сутності, у вкладці “Активність”.

Крім самої дії, також відображається час створення активності (це те саме, що і час виконання дії)

Деякі активності можна розгортати для того, щоб дізнатися більш детальну інформацію. Для цього натисніть на галочку (“Розгорнути“), що знаходиться праворуч у рядку активності.

У розгорнутому блоці ви побачите деталі того, що було додано або змінено. Ви можете звернути увагу на поля зеленого і червоного кольору з текстом усередині.

Зелене поле відображає 1) Додану інформацію: якщо користувач додав сутність – у зеленому полі відобразяться деталі доданої сутності або коментаря.

Наприклад, в активності на скріншоті нижче, користувач додав коментар. У розгорнутому полі в зелених полях ми побачимо сам зміст доданого коментаря і додаткові налаштування (“Заголовок”, “Сповіщення”):

2) Змінену інформацію: якщо користувач відредагував сутність – у зеленому полі відобразиться інформація, яка з’явилася після редагування.

Відповідно, червоне поле відобразить інформацію, яку було видалено або змінено.

Наприклад, користувач відредагував інформацію у профілі кандидата, змінивши його стать і додавши соціальну мережу кандидата. В активності це відобразиться так: у червоному полі буде інформація, яку видалили, у зеленому – інформація, яку додали.

Активність у профілі сутності

Якщо вас більше цікавить усе, що відбувалося з вашим кандидатом, заявкою або вакансією, ви можете перейти на вкладку Активність, що знаходиться в самому профілі сутності. У такому разі, ви побачите тільки ті дії, які стосуються цієї сутності.

Активність із вкладок також відображається в загальному блоці Активність.