Допомога

Якщо вам потрібна допомога в роботі з системою, натисніть на іконку “Допомога” в правому верхньому кутку екрана і виберіть один із таких варіантів – “Інструкція” або “Написати в підтримку”.

Інструкція

Після натискання на опцію “Інструкція” ви будете перенаправлені в нашу базу знань. Це той самий сайт, на якому ви зараз читаєте цю статтю 😉.

Усі статті в нашій базі знань згруповані в блоки, які повністю повторюють структуру системи. Наприклад, якщо ви не знаєте, як створити заявку, перейдіть у розділ “Заявки”, а потім відкрийте статтю “Створення заявки”.

На головній сторінці інструкції є докладні відеопрезентації системи як для рекрутерів, так і для менеджерів. Крім того, деякі статті містять короткі відеоуроки, які допоможуть вам побачити більше практичних прикладів використання системи!

Написати в підтримку

Якщо ви не знайшли відповідь на своє запитання в інструкції, виявили помилку або у вас є побажання щодо нових функцій, ви можете вибрати опцію “Написати в службу підтримки”.

Вам потрібно буде ввести своє запитання або запит в поле “Повідомлення”, прикріпити файли, якщо необхідно, і вирішити, чи потрібно повідомляти інших користувачів про ваш запит на пошту.

📌 Дивіться статтю “Звернення до підтримки”, щоб дізнатися, як правильно написати запит до служби підтримки.