Реліз оновлень #1

З радістю повідомляємо, що днями ми випустили оновлення в системі, в якому виправили деякі баги, покращили відображення сутностей і додали нову функцію для Служби Безпеки, про яку вам варто знати 💡

Отже, що ж ми вже встигли зробити?

Нові можливості 👋

Реалізували нову функцію “Блокування кандидата”

У Служби Безпеки тепер є можливість блокувати кандидатів під час відмови. Таких кандидатів не можна редагувати. Крім того, ви не можете призначити заблокованого кандидата на іншу вакансію.

Якщо у заблокованого кандидата були ще інші проходження, ви зможете тільки відхилити його на інших проходженнях, інші кнопки (Наступний етап, Холд, Резерв, Немає відповіді) будуть недоступні. Для цього в причинах відмови варто вибирати причину “Кандидат заблокований за іншою вакансією”

Ви зможете розпізнати таких кандидатів за хрестиком біля статусу кандидата

Сама картка вакансії у заблокованого кандидата має такий вигляд:

Удосконалення 🌟

Додали підказки при наведенні на статус проходження “Відмова компанії/Відмова кандидата”

Тепер ви зможете дізнатися, з якої причини кандидата було відхилено, не заходячи в сам профіль кандидата

Для цього потрібно всього лише навести на іконку статусу проходження в стовпці Вакансії в списку кандидатів.

Зробили так, щоб система запам’ятовувала положення бічних меню

Якщо ви розкрили бічну панель або меню фільтрів в одному блоці, система запам’ятає це і показуватиме їх так само, і коли ви перейдете в іншу область.

У картці завдання додали іконку швидкого переходу в профіль кандидата і профіль вакансії

Тепер ви зможете швидко перейти в профіль кандидата або вакансії через картку завдання.

У Календарі додали іконку, яка відображає завантаження календаря

Тепер у Календарі є іконка завантаження, як в інших блоках, для того, щоб ви розуміли, що календар перебуває в процесі завантаження.

Змінили відображення деяких стовпчиків у списку кандидатів, вакансій і заявок

Список кандидатів, вакансій і заявок тепер має більш зручне відображення, оскільки ми прибрали деякі стовпчики зі списків цих сутностей. Дивитися список стало набагато комфортніше, адже не потрібно багато гортати, щоб знайти необхідну інформацію про ту чи іншу сутність.

При цьому ви завжди зможете знайти потрібну вам інформацію про сутність за допомогою фільтрів.

У блоці Кандидати ми скоротили відображення назв вакансій для того, щоб було видно стовпчик з Відповідальним рекрутером.

Крім того, ми змінили відображення стовпчика з назвами вакансій і заявок. Тепер не потрібно гортати список, щоб побачити в якому просторі створено вакансію. Простори відображаються під назвами вакансій і заявок.

Додали смугу прокрутки в область проходження кандидата по вакансії

У проходженні кандидата тепер є смуга прокрутки для того, щоб тим, хто користується тачпадом ноутбука, було зручно перегортати етапи найму.

Виправлені баги 🔧

Виправили баг, через який завдання, що були створені користувачами у блоці Завдання, зникали із загального списку завдань

Тепер усі завдання, які ви для себе створювали, знову видно вгорі списку завдань.

Виправили баг із неможливістю редагувати подію, якщо обрано зайнятий мітингрум

Якщо ви обрали мітингрум, який зайнятий на ваш час і потім відредагували поле з часом або мітингрумом, система розблокує кнопку “Створити подію” і ви зможете вибрати будь-який інший вільний час або мітингрум для вашої події.

Наші плани на найближчий час 🚀

Внутрішні форми (Анкета СБ та тест на рівень англійської мови)

Ми продовжуємо розробку та впровадження внутрішніх форм для того, щоб вам не доводилося користуватися Google Forms. Ми вже написали документацію, розробили дизайн, обговорили основні вимоги та почали реалізацію цього функціоналу.