Реліз оновлень #2

Нові можливості 👋

Створюйте анкети та тести прямо в системі
Ми реалізували новий функціонал – “Форми“. Процес відправлення анкет і тестів тепер буде помітно спрощено, завдяки тому що все відбуватиметься без залучення сторонніх ресурсів.

Ви зможете створювати шаблони анкет, тестів і опитувальників, як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання, а далі прикріплювати їх як дії в етапи. Коли кандидат дійде до етапу, де є така дія, ви зможете надіслати посилання на форму кандидату. Після того, як кандидат заповнить форму, її можна буде побачити в профілі кандидата у вкладці Форми. Ви також зможете заповнювати форми самі або надсилати анонімні опитування зовнішнім користувачам для збору необхідної інформації.

Пошук кандидатів за номером телефону

Тепер ви можете шукати кандидатів не тільки за ім’ям, а й за номером телефону. Для цього необхідно у фільтрі з Пошуку ввести номер телефону, туди ж, де ви вводите Ім’я та Прізвище кандидата.

Знаходьте дублікати кандидатів за номером телефону

Ми це зробили! Тепер система здійснюватиме пошук дублікатів за номером телефону, тож якщо ви припуститеся помилки у ПІБ під час додавання кандидата до системи, система однаково покаже вже наявних кандидатів, якщо збігся номер телефону.

Зверніть увагу, що якщо ви виявили дублікат, система дасть вам змогу створити нового кандидата, тому рекомендуємо переходити до профілю показаного дубліката і перевіряти, чи дійсно це той самий кандидат.

Незважаючи на оновлення, система все ще шукає дублікатів за Прізвищем, Номером телефону та Компанією.

Удосконалення 🌟

Краще орієнтуйтеся у вакансіях і заявках

Ми поліпшили сортування вакансій і заявок для того, щоб вам було простіше знаходити те, що треба. Тепер усі вакансії та заявки сортуються відповідно до свого статусу.

Для вакансій:

  • Чернетки
  • Активні
  • Архівні

Для заявок

  • Чернетки
  • На перевірці
  • Схвалені
  • У роботі
  • Відхилені
  • Завершені

Якщо ви відредагували вакансію або заявку і відповідно статус змінився, така заявка або вакансія впорядкується відповідно до свого статусу.

Додавайте коментарі та файли у два кліки

Більше швидкості та ефективності завдяки новій можливості додавати коментарі та прикріплювати файли до сутностей, не заходячи в їхній профіль.

Клікабельна картка вакансії

Картка вакансії в профілі кандидата тепер буде повністю клікабельною, ви можете натиснути на будь-яку її зону, щоб розкрити етапи найму.

Покращений фільтр у Календарі

Знаходьте необхідні події, завдяки новому фільтру по Компанії. Якщо у вас є доступ більше, ніж до однієї компанії, це допоможе вам швидше орієнтуватися в співбесідах і зустрічах, запланованих у Календарі!

Покращене сортування проходжень у кандидатів, призначених на кілька вакансій

Тепер проходження сортуються згідно зі статусом, у такому порядку:

  • У процесі
  • Холд
  • Резерв
  • Немає відповіді
  • Нанятий
  • Відмова кандидата
  • Відмова компанії


Якщо кандидата призначено на вакансії, за якими в нього однаковий статус, сортування здійснюється від нових до старих.

Покращено інструкцію для користувачів

Постійно працюємо над тим, щоб інструкція була максимально вичерпна та зрозуміла для користувачів. Ми додали відео інструкцію для різних ролей системи та вдосконалили текст російською та англійською.

Більше інформації в різних областях системи

Ми доповнили різні області системи додатковою інформацією, наприклад у селектах, вкладках Огляд, стовпцях і таблицях, фільтрах та інших місцях системи.

Покращено роботу пошукача

Система видаватиме запит трохи повільніше, але завдяки цьому видача стане більш точною і релевантною.

Покращено картку проходження

У проходженні кандидата тепер видно хто і коли присвоїв цьому кандидату певний статус.

Додано теги кандидатів

Теги це дуже корисний функціонал, він допомагає швидше орієнтуватися в профілі кандидата. Ви можете додавати та змінювати їх у налаштуваннях.

Виправлені баги 🔧

Проблема з некоректними поштовими повідомленнями

Ми виправили деякі баги, пов’язані зі сповіщеннями на пошту.

Насамперед, це сповіщення про початок події. Раніше таке сповіщення надходило англійською мовою з некоректним написом, навіть якщо у користувача налаштована російська. Цю проблему було усунуто.

Відображення заробітної плати в картці проходження

Виправили відображення нефіксованої заробітної плати в картці проходження вакансією.

Виправили баг з відкриттям посилань на профіль заявки та вакансії

Раніше вами було виявлено баг, через який посилання на профіль вакансії в профілі кандидата і на профіль заявки під час створення вакансії не працювали. Ми вирішили цю проблему і тепер все знову працює як раніше.

Виправили баг із відображенням часу проведеного кандидатом у статусі Холд, а також баг, через який кандидати в статусі Холд відображалися як прострочені.

Наші плани на найближчий час 🚀

Активності

Наступним у наших планах є реалізація блоку Активності у всіх областях системи. Ви зможете бачити, коли і які дії з доступними вам сутностями здійснювали користувачі та ви, а також всю історію дій щодо кандидатів, вакансій, заявок та інших сутностей системи.

“Дзвіночок” повідомлень

Ви зможете бачити всі свої системні повідомлення, натиснувши на “дзвіночок” у верхній панелі системи.

Звернення в саппорт із системи

Спростимо подання запиту до служби підтримки – це можна буде зробити прямо із системи.

Інструкція для користувачів буде доступна із системи

Інструкцію, яка раніше перебувала на Гугл диску, буде реалізовано на окремому Help сайті, доступ до якого можна буде отримати із системи.

Версія системи для мобільних телефонів

Реалізуємо зручне відображення системи на телефоні з браузера. Користувач зможе працювати зі свого телефону так само, як він працює на ноутбуці або ПК.

Оновлення у вкладках

Відображення кількості оновлень у різних сутностях (біля назви вкладок, наприклад: коментарі (+1), оцінки (+3), форми (+1) тощо)

Повідомлення про форми

Найближчим часом реалізуємо повідомлення, які користувачі отримуватимуть про форми.

Редагування дій

У вас буде можливість редагувати події в проходженні кандидата, якщо етап вже пройшов, а також коментарі, оцінки та завдання, якщо етап ще відбувається.

Покращена робота фільтрів

Будемо працювати над тим, як зафіксувати фільтри, щоб вам більше не доводилося заново задавати параметри фільтрів після переходу в сутність.

Призначення подій на минулі дати

Реалізуємо можливість призначати подію максимум на 10 днів раніше, ніж поточна дата.

Покращимо відображення проходження кандидата за етапами

Трохи вдосконалимо відображення картки проходження кандидата по вакансії, щоб вам не доводилося довго шукати поточний етап.

Оптимізуємо роботу календаря

Реалізуємо так, щоб усім користувачам було комфортно і не доводилося довго чекати, поки завантажиться календар.

Усі статуси відмов будуть різного кольору

Статуси Відмова компанії, Відмова кандидата і Немає відповіді будуть помітні без потреби вчитуватися в назви статусів, тому що вони будуть різного кольору.

Дякуємо всім, хто активно брав і продовжує брати участь у поліпшенні нашої системи. Більшість ваших запитів формують хід розробки. До зустрічі в новому релізі 🤩