Реліз оновлень #6

Привіт, командо! Сумували за нами? Ми знову тут із порцією свіжих оновлень 📚

Нові можливості 👋

Уся активність по системі в одному місці

Появу блоку “Активність” можна назвати найбільшим оновленням у системі з моменту реалізації форм! Ця нова функція дозволить вам моніторити свою активність протягом дня і швидко знаходити невідповідності в інформації про кандидатів, заявки, вакансії тощо.

Ви отримаєте доступ до окремого блоку, який називається Активність, де зможете відстежувати всі дії в системі, залежно від своїх доступів. Наприклад, якщо ви рекрутер у Нью-Йорку, ви бачитимете активності, що стосуються всіх просторів і користувачів Нью-Йорка. Ви можете з легкістю знаходити потрібні активності, використовуючи фільтр за назвою активності, ID сутності (Все ще не знаєте про ID? Прочитайте про те, де знайти ID сутності, у цій статті), датою тощо.

Однак, якщо ви більше зацікавлені в активності тільки за вашими кандидатами або вакансіями, ви можете зазирнути у вкладку Активність у самому профілі сутності. Усе, що ви хотіли б знати – хто, де, коли – відображатиметься в цій вкладці!

Ви навіть можете перевірити, яку інформацію було змінено в тій чи іншій дії. Червона смужка відображає попередній стан сутності, а зелена смужка – нову інформацію, додану після зміни сутності.

Звучить складно? Зазирніть у нашу інструкцію із системи та прочитайте статтю про Активності, щоб дізнатися більше!

Покращення 🌟

Нові ресурси для ширшого охоплення країн

З огляду на зростаючу потребу в нових джоб-ресурсах, ми вирішили додати до системи ті, які згідно з численними запитами найчастіше використовуються вами.

Також, до ресурсів Grc.ru та Grc.ua у дужках ми додали назву цього ресурсу (Headhunter) в інших країнах.

Крім ресурсів на скріншоті вище, також було додано такі ресурси:

  • Сайт компанії
  • Таргетована реклама
  • Computrabajo

Усі відповідальні особи відображатимуться у спливаючій підказці при наведенні курсору

Ви завжди хотіли знати, хто ці “+1” або “+3” відповідальних користувачів за форму, вакансію або дію на етапі?

Це більше не буде проблемою, тому що ви можете побачити імена всіх відповідальних користувачів у невеликій спливаючій підказці, що відкривається під час наведення на іконку відповідальної особи.

Копіюйте дані одним кліком

Якщо вам потрібно скопіювати ім’я, номер телефону або адресу електронної пошти кандидата, ви можете зробити це одним рухом.

Натисніть на ім’я кандидата, щоб скопіювати його, або на значок “Копіювати” поруч із найбільш важливими полями, такими як ID, електронна пошта або номер телефону. Дані будуть скопійовані моментально – жодних зайвих дій!

Нові навчальні відео для рекрутерів і менеджерів

Ми нарешті записали нові відео з навчання роботі в системі. У них ви зможете, крім іншого, дізнатися про всі новітні функції, такі як форми та відповіді на коментарі. Відеоролики доступні як для рекрутерів, так і для менеджерів. Поділіться одним із цих відео з вашими колегами, щоб вони могли швидко зануритися в систему!

Покращили додавання заявок до Обраних

Раніше ви могли додати заявку до Обраних або видалити її звідти тільки в списку заявок. Тепер це можна зробити і у внутрішньому профілі заявки, так само як це було в профілі вакансії або кандидата.

Теги вакансій будуть відображатися в блоці “Головна інформація”

Теги вакансій були переміщені з блоку “Додатково” в блок “Основна інформація”, щоб ви могли швидко переглянути основні вимоги до вакансії.

Покращений вигляд статусів кандидата

Ми змінили кольори статусів “Резерв” і “Неактивний” та покращили представлення всіх статусів для більш інтуїтивного розпізнавання та пошуку.

Система буде більш точно перенаправляти користувача на потрібну сторінку

HedgeHog перенаправлятиме вас на сторінку, яка, найімовірніше, відповідає вашим потребам. Ми сподіваємося, що це зробить ваш досвід приємнішим.

Менше обмежень на символи в типах перевірки букв / букв і цифр

Раніше ваші кандидати не могли заповнити форму, тому що система не дозволяла їм вводити додаткові символи в деяких питаннях, у яких було обрано тип валідації Букви або Буквено-цифровий?

Тепер ваші кандидати зможуть вводити такі символи, як пробіли, апострофи, одинарні лапки або дефіси, якщо при створенні форми ви вибрали тип валідації Букви або Буквено-цифровий.

Покращені сповіщення та підказки по всій системі

Цього разу ми щільно попрацювали над поліпшенням тематичної частини системи – змінили деякі назви в системі, додали підказки, поліпшили вміст поштових повідомлень. Сподіваємося, це зробить систему простішою для розуміння і придатною для швидкого навчання!

Виправлені баги 🔧

Закриті вакансії не відображатимуться під час додавання кандидата в систему

В одному з попередніх оновлень ми представили функцію, яка давала змогу користувачам додавати кандидатів тільки на відкриті вакансії.

Однак, деякі наші користувачі помітили, що під час першого додавання кандидата в систему закриті вакансії, як і раніше, відображалися в списку вакансій.

Цей баг було виправлено, і тепер функція працює повноцінно!

Виправлено баг із заявкою, прикріпленою до вакансії

Наші користувачі помітили рідкісну помилку зі схваленою заявкою, яка не змінювала свій статус після прикріплення до вакансії. Ми знайшли причину багу й усунули його.

Якщо ви знайшли баг у системі, зв’яжіться зі службою технічної підтримки через пошту support@hedgehog-system.com