Реліз оновлень #9

Усе, що вам потрібно в одному місці

Те, на що багато хто так довго чекав, тепер тут: особистий блок “Кабінет“, у якому ви зможете бачити свої події, вакансії, а також усі сутності, за які ви відповідаєте і маєте ухвалити щодо них рішення😍.

Для менеджерів і тімлідів команд особливий бонус, який з’явиться в наступних релізах – можливість переглядати кабінети членів своїх команд і отримувати всю необхідну інформацію в одному місці. Така функція буде доступна не всім і для її підключення, звертайтеся на пошту settings@hedgehog-system.com.

Ми будемо реалізовувати “Кабінет” по частинах: з кожним новим релізом будуть відкриватися нові можливості. Почнемо ми з вкладки дій з вакансіями і вкладки з вашими подіями. Решту вкладок буде видно, але на них не можна буде натиснути і переглянути вміст.

Детальніше про вкладки, які ми реалізували зараз, читайте в статтях Події на сьогодні та Дії – Вакансії.

Плани на наступні релізи

У наступних релізах ви вже зможете переглядати кандидатів, щодо яких вам потрібно прийняти рішення, а також виконувати з ними дії прямо в кабінеті. Крім цього, ми відкриємо вкладки з обраними сутностями і не тільки!

Попереду ще багато цікавих і корисних поліпшень, а щоб дізнаватися про новинки першими – слідкуйте за нашим мануалом і розсилками 😉