Реліз оновлень #10

HedgeHog команда продовжує розширювати функціонал Кабінету і цього разу ми відкриваємо можливості, які суттєво полегшать вашу роботу в системі.

Використовуйте Кабінет по максимуму:

👉 Переглядайте своїх кандидатів, за якими потрібно виконати дії

У вкладці “Дії” розділ “Кандидати” ви будете бачити список кандидатів, за якими вам потрібно виконати певні дії на етапах.

Це істотно полегшить роботу всім, хто бере участь у наймі, оскільки тепер не потрібно переживати про те, що ви пропустили повідомлення про своїх кандидатів.

Надалі, також можна буде виконувати дії щодо кандидатів прямо в Кабінеті.

Детальніше про цей розділ читайте в статті Дії – Кандидати.

👉 Не витрачайте час на рутинні дії

Ми розуміємо, наскільки проставлення відповідальних за етапи та дії у вакансії користувачів займає багато часу та сповільнює вашу роботу, тому ми дослухалися до ваших побажань і зробили поля з відповідальними на етапах необов’язковими для заповнення.

Тепер, відповідальний за кандидата буде автоматично відповідальним за всі етапи та дії, разом з іншими користувачами, обраними відповідальними на певних етапах.

Щоб дізнатися детальніше про те, як змінився цей функціонал, рекомендуємо прочитати статтю Відповідальні за етапи та дії.

👉 Приймайте рішення за заявками або беріть їх у роботу

У вкладці “Дії” розділ “Заявки” ви будете бачити заявки, за якими ви відповідальні за узгодження, а також заявки, які потрібно взяти в роботу, якщо ви є рекрутером у відповідних їм просторах.

Завдяки цій функції, час на узгодження заявок і створення вакансій істотно скоротиться.

Детальніше про дії із заявками читайте в статті Дії – Заявки.

👉 Отримуйте доступ до своїх обраних сутностей

У вкладці “Обрані” відображатимуться всі сутності, як-от кандидати, вакансії та заявки, які ви додали до Обраних.