Реліз оновлень #12

У цьому релізі ми зосередилися на удосконаленні Кабінету, а також зробили те, що багато, хто з наших україномовних користувачів давно очікував – реалізували українську версію системи 🇺🇦 

Що ж нового з‘явилося на цей раз?

Нові можливості 👋

Виконуйте завдання прямо в Кабінеті

В Кабінеті тепер можна бачити і виконувати завдання, призначені на вас. Для цього лише перейдіть у вкладку “Дії”, підвкладку “Завдання”. 

Окрім завдань, які ви створили власноруч, ви також побачите завдання, що вам потрібно виконати на етапах кандидатів. 

Читайте більше про підвкладку “Завдання” у цій статті

Все, що ви хотіли знати про свої актуальні вакансії, в одному місці

Не гайте час на складні пошуки, оскільки у новій вкладці “Вакансії” ви зможете відстежувати, скільки співробітників вже найнято, а скільки ще залишилось знайти на вакансії за які ви відповідальні як рекрутер або менеджер!

Більше того, збирати інформацію про поточний стан вакансії стане ще легше, оскільки на одній сторінці буде видно розподіл кандидатів етапами.

Якщо ж захочеться дізнатися більше про кандидатів на етапі, можна клікнути на цифру з кількістю поточних кандидатів і таким чином відкрити бічну панель з більш детальною інформацією щодо того, які кандидати проходили раніше етапом або знаходяться на ньому зараз.

Читайте більше про вкладку “Вакансії” в цій статті

Слідкуйте за прогресом своїх кандидатів

Всі кандидати В роботі, за яких ви відповідальні як рекрутер або менеджер, відображатимуться у вкладці “Кандидати” в Кабінеті. Ви зможете бачити скільки їх, на яких етапах вони на даний момент знаходяться та в якому статусі.  

Якщо ви хочете швидко виконати будь-яку дію з кандидатом, система з радістю надасть вам таку можливість. Додавайте коментарі і файли, призначайте на вакансії або переводьте кандидатів у резерів, користуючись меню дій в карточці кандидата!

Це позбавить вас необхідності виконувати зайві дії, шукаючи саме своїх кандидатів через вакансію чи список кандидатів.

Читайте більше про вкладку “Кандидати” в цій статті

Користуйтеся системою рідною мовою

Ми знаємо, що багато наших користувачів очікували появи україномовної версії системи і нарешті ми можемо представити її вам. 

Переключитися на українську мову ви завжди можете в Налаштуваннях. (Профіль -> Редагувати -> Регіон)

💡Оскільки ми тільки запустили українську версію системи, ви можете натрапити на помилки в текстах або кнопках у системі. Якщо ви помітите якусь помилку, сміливо пишіть нам сюди: support@hedgehog-system.com. Ваша допомога неоціненна! 

Плани на майбутні релізи  🚀

На цьому все! В наступному релізі ми завершаємо доопрацювання Кабінету і починаємо розробляти нові корисні для вас можливості. До наступних зустрічей 😉

Якщо ви знайшли баг в системі, зв’яжіться зі службою технічної підтримки через пошту support@hedgehog-system.com