Реліз оновлень #17

Ми раді поділитись з вами травневим оновленням функцій HedgeHog system. Отож, на цей раз ми підготували для вас такі новинки:

▶️ Відкривати профілі сутностей в окремих вкладках стало простіше

Завдяки новій іконці “Відкрити у новій вкладці”, яку ми додали поруч з іменем кандидата у списку, ви можете відкривати декілька профілів кандидатів, вакансій або заявок одночасно всього лише одним натисканням мишки. 

▶️ Підтримуйте ефективну комунікацію зі своїми кандидатами

Ви перевели кандидата в Резерв або відхилили через недостатній рівень знання мови, але плануєте ще раз зв’язатися з ним через деякий час? Не проблема – тепер в профілі кандидата буде можливість додати завдання “Передзвонити кандидату”.

Лише оберіть час, коли потрібно передзвонити і ви зможете побачити це завдання в своєму Кабінеті, Календарі та в блоці “Завдання”. 

▶️ Нові причини відмови кандидатам

Для того, щоб ви могли більш точно обирати причину відмови, ми додали ще декілька нових, врахувавши ваші пропозиції:

  • Вакансія не актуальна
  • Більше підходить під іншу вакансію
  • Є небажаний досвід роботи у знайомих / родичів
  • Зовнішній вигляд не відповідає корпоративній культурі
  • Є хвороби, що перешкоджають виконанню трудових обов’язків

▶️ Покращене відображення дії “Форма” під час додавання вакансії

Ми змінили відображення дії “Форма” під час редагування етапів найму вакансії. Тепер ви можете обрати форму та відповідального за неї безпосередньо в етапі. 

▶️ Новий інструмент для перегляду аналітики з рекрутингу

Нарешті ми приступили до реалізації нового блоку “Звіти”. У ньому ви зможете переглядати різноманітні візуальни звіти, які нададуть вам краще розуміння статистики за вашими кандидатами, вакансіями, заявками, і не тільки. 

В цьому релізі ми відкрили доступ до перегляду блоку, щоб ви могли ознайомитись з назвами та описами звітів про кандидатів. Самі звіти будуть додаватись в наступних релізах. 

▶️ Доступ до активностей щодо Ролей та Тегів

Раніше таку можливість мали лише адміністратори, але якщо у вас налаштований доступ до перегляду активностей щодо ролей та тегів, ви також зможете зробити це.

▶️ Нова опція – відновлення скасованих подій

Якщо ви відхилили етап та скасували подію, але потім вирішили відновити етап, скасовану подію можна буде відновити.

Для цього потрібно лише натиснути на картку події, згодом на “Редагувати” і змінити час події. Після збереження змін, подія автоматично відновиться. 

▶️ Редагування відповідальних менеджерів у вакансії не впливатиме на обрані заявки

Якщо під час редагування вакансії ви вирішите внести зміни до поля “Відповідальний менеджер”, прикріплені заявки не будуть автоматично прибиратись з поля вибору. 

Ми будемо безмежно вдячні, якщо ви поділитесь своєю думкою щодо оновлення в невеликому опитуванні 💙